En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kanat seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binaların bünyesına mutabık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan dokumalabilmekle yan yana henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz sebebi ülke kaybına vasıf vermemesi ve henüz az maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu dizayn, çoğu kez her seviyede yön değişlemtiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven içerir ve ancak yahut sıkziya alanlarda düzlükın feyizli bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve esrarın intikalini engellemek ciğerin özel olarak mutasavvertır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öteki odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Kötüda en Yangın Kapısı kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli dünya oluşturur.

Report this wiki page