Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, berk esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişioğlu boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya haklı ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseri metal veya ahşap malzemeler yangın kapısı kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kapının bediiyat örgüsı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

ölçünlü bir ivedi çıkış bapsı genellikle 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve sair özellikleri gibi faktörler ederı etkiler.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar beis görmez.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye munis yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page